ProDVX Skærmindstillinger: En Hurtig Guide til Adgang til Q-Cal App-indstillinger

Sådan lukker man Q-Cal Android Appen

For at tilgå indstillingerne på ProDVX skærmen, så skal Q-Cal appen fjernes fra Home app mode. Denne guide viser hvordan.

1. Tryk den følgende kombo på fjernbetjeningens lyd knapper: 2 x Lyd Ned + 5 x Lyd Op.

2. Derefter klik på Disable Home App Mode oppe i højre hjørne.

3. Home appen kan nu blive fjernet og de nødvendige indstillinger kan indstilles. Det er vigtigt at Q-Cal er sat til Home appen når opsætningen er færdig.

Alternetivt kan det ovenover gøres direkte fra app.q-cal.net.

1. Gå til Skærme > Møderumsskærme

2. Klik på fluebenet ude i højre side.

3. Derefter sæt enheden i Vedligeholdelses-modus.

4. Når de nødvendige indstillinger er indstillget på enheden, sæt tilbage til Genoptag som normalt.