Nem Aula Kalenderintegration med Q-Cal: Trin-for-trin Guide

Aula

Denne guide viser hvordan man opsætter en Aula kalender-integration inde i Q-Cal. Dette gøres ved brug af et kalender link fra Aula, og ved at indsætte det i en Q-Cal iCal modul.

Find kalender linket inde i Aula.

1. Åben Aula i din browser.
2. Klik på Kalender i venstre side.
3. Klik på Kalendersynkronisering oppe i toppen af siden.
4. Herefter skal du kopiere Ugekalender linket
Man har også mulighed for at bruge Årskalender linket, men så importere den først fra om 7 dage og et år frem.

Indsæt linket i Q-Cal.

1. Åben Q-Cal i din browser.
2. Klik på Opsætning og vælg herefter Kalender-Integrationer.
3. Klik på "+".
4. Et vindue vil nu åbne, og her skal man vælge Aula.
5. Klik nu på fanen iCAL Tjeneste Konfiguration.
6. Indsæt linket fra Aula i feltet iCalender URL.
7. Slå nu Autentisering til, og indtast dit brugernavn og adgangskode til Aula.
8. Når alt er indstastet, så skal man klikke på Aktiver Modul, og derefter på Gem & Luk.

Vær opmærksom på at det kan tage op til 12 timer før at ens kalenderkonti opdatere.
Din Aula kalender-integration er nu sat op!