Optimer Energiforbruget med Q-Play's Black-Screen Funktion

Sådan bruger man sluk/tænd funktionen i Q-Play

Priserne stiger og stiger hvad angår EL.

Derfor har vi også lavet en måde hvorpå du har mulighed for at sætte din player på stand-by imens dig og dine kollegaer er gået hjem for i dag.

I denne guide vil jeg beskrive hvor man finder tidsstyringen samt hvordan man sætter det til at kører på infoskærmene.

1) Når du er logget ind på skal man trykke på "Playcontrol"

2) Under "Playcontrol" skal du finde den player du gerne vil lave tidsstyringen på. Når dette er gjort, skal man så trykke på players navn.

3) Herefter skal man gå ned til den funktion der hedder "Sluk / Tænd  skærm (Sort skærm)

4) Herinde skal du angive hvad tid playeren skal tænde og hvornår den skal slukkes. Man har også mulighed for at sætte dem til at være slukket hele døgnet eller tændt hele døgnet. Husk at trykke Gem samt trykke på "aktivere"

Vil du gerne se hvordan du kan få din PRO LG skærm til at slukke og tænde efter arbejdetid, så klik på linket her!