Fejlfinding af Printerproblemer ved Visitor Management

Hvis din printer ved Visitor Management ikke vil printe papir ud, kan du følge denne guide for at løse problemet.

Grundlæggende Kontroller

Først skal du tjekke følgende tre ting:
  1. Er printeren tændt og lyser grøn?

• Sørg for, at printeren er korrekt tændt, og at strømindikatoren lyser grønt.
  2. Er papiret sat korrekt i?

• Kontroller, at papiret er korrekt indsat i printeren uden at være krøllet eller forkert placeret.
  3. Er papirbakken sat korrekt i?

• Sikre, at papirbakken ikke sidder løst og er korrekt på plads.

Avanceret Fejlfinding

Hvis ovenstående trin er kontrolleret, og printeren stadig ikke fungerer, skal du følge disse trin:
  1. Find og tilslut trådløst tastatur og mus:

• Find et trådløst tastatur og mus og tilslut dem til playeren bag Visitor Management standeren.
  2. Luk Q-Play:

• Tryk på "F4" på tastaturet. Hvis F-tasterne er låst, skal du trykke på "FN" og "F4" samtidig.
  3. Tjek for fejlmeddelelser:

• Efter Q-Play er lukket, kig efter en pop-up med en fejlmeddelelse fra printeren i nederste højre hjørne af skærmen.
  4. Håndter fejlmeddelelser:

• Tryk på "Fortsæt" og luk alle pop-ups, der vises i nederste højre hjørne.
  5. Genstart Q-Play:

• Dobbeltklik på "Q-Play" ikonet på skrivebordet for at åbne programmet.
  6. Test printeren:

• Test om Visitor Management printeren nu printer papir ud.