Guide til Brug af Mediebiblioteket i Q-Play: En Trin-for-Trin Vejledning

Guide til at bruge Media Library i Q-Play

Denne guide vil hjælpe dig med at navigere og bruge Media Library i Q-Play. Følg disse trin for at sikre en glat oplevelse.

1. Log ind på din Q-Play konto. Fra dashboardet, klik på "Media Library" i venstre sidepanel.

2. Når du er i Media Library, vil du se en oversigt over dine filer og mapper. Træk og slip filer direkte ind i Media Library eller klik på "browse" for at vælge filer fra din computer.

3. Du kan skifte visningen af dine filer ved at klikke på ikonerne i øverste højre hjørne. Vælg mellem listevisning og gittervisning.

4. Under listevisning, har du mulighed for at se hvor store filerne er. Dette er nyttigt for at få et overblik over dine filers størrelser.

5. For at oprette en ny mappe, klik på mappe-ikonet med et plus (+) i øverste højre hjørne.

6. Indtast navnet på den nye mappe i pop-up vinduet og klik på "Create folder".

7. Dobbeltklik på mappen for at åbne den.

8. For at oprette undermapper, gå ind i en eksisterende mappe og gentag trin 5 og 6.

9. For at gå tilbage til hovedmediebiblioteket, klik på "Home" i navigationsstien.

10. Klik på de tre prikker ved siden af en fil for at se flere muligheder.

11.Her har du mulighed for at gøre følgende:
      a. View: Se billede eller video i en større visning.
      b. Download: Download filen til din computer.
      c. Details: Se detaljer om filen, såsom filtype, størrelse m.m.
      d. Delete: Slet filen.