Sådan opretter du et Q-Cal-skærmdesign og integrerer SignageViews med Q-Play: Trin-for-trin guide

How to create/use Q-Cal Templates for Q-Play Template solution

Sådan opretter du et Q-Cal skærmdesign:

Hvis du ønsker at tilføje et dynamisk element til din Q-Play skabelon, kan vi oprette en relevant skabelon i Q-Cal. Derefter vil vi også vise, hvordan de to systemer arbejder sammen.

1. Log ind på Q-Cal.

2. Klik på "Design."

3. Vælg en skærmtype.

4. Vælg et design.

5. Konfigurer designet.

6. Giv det et navn.

7. Gem.

Du kan nu finde designet under "Hovedmenu > Skærm designs." Her kan du tilpasse designet ved at foretage ændringer i HTML og CSS eller ændre farverne.

Sådan viser du Q-Cal SignageView i Q-Play:

1. Klik på "Visninger" og vælg derefter "SignageViews."

2. Klik på "+".

3. Her skal du vælge det design, du har lavet, give SignageViewet et navn og en beskrivelse. Når du er færdig, skal du trykke på "Gem & Luk."

4. SignageViewet er nu oprettet og synligt under "SignageViews."

5. Kopier Q-Play-koden og indsæt den i booking appen i Q-Play.