Effektiv Kalenderintegration: Opsætning af IBM Lotus Domino med Q-Cal

IBM Lotus Domino

1. Først skal man logge ind på Q-Cal

2. Herefter klik på Opsætning og vælg Kalender-integrationer.

3. Klik på "+".

4. Vælg IBM Lotus Domino

5. Her kan man se alle indstillinger til integrationen, klik på HTTP module konfiguration.

6. Her skal man kopier HTTP URL'et fra hjemmesiden og indsætte det i det første felt. Herefter skal man skrive sit brugernavn og adgangskode. Når det er gjort, så skal man trykke på Aktivér Modul og på Gem & Luk.