Installationsguide til Q-Play på Iiyama Android 11 Skærme | NordicScreen

Installation - Q-Play på Iiyama - Android 11

Introduktion

Denne guide hjælper dig med at installere Q-Play APK-filen på din Iiyama-skærm. Ved at følge de trin-for-trin instruktioner, vil du sikre en problemfri opsætning og optimal brug af din skærm med Q-Play. Guiden er opdelt i tre sektioner: før installation, under installation og efter installation.

Før installation

Inden installationen, er det vigtigt at være godt forberedt. Følg nedenstående trin for at sikre, at du har alt, hvad du behøver:

1. Opstart: Sørg for, at din Iiyama-skærm er tændt, og at det ønskede sprog er valgt for at fortsætte med installationen.
2. USB-stik: Et USB-stik skal bruges til at overføre Q-Play APK-filen til Iiyama-skærmen.
3. Netværksforbindelse: Bestem om du vil forbinde din Iiyama-skærm via Wi-Fi eller en kabelforbindelse. Det anbefales at anvende en kabelforbindelse for at sikre en stabil og sikker forbindelse.
4. Fil: Hent Q-Play APK filen ved at følge sektionen “Installation af Q-Play APK-filen”.
5. Placering: Vælg en placering for din Iiyama-skærm, hvor den er let synlig i øjenhøjde, justeret for optimal vinkel for at undgå genskin, og i et miljø med kontrolleret temperatur og luftfugtighed for at sikre holdbarheden.
6. Netværksforbindelse: Sørg for, at skærmen er tilsluttet Wi-Fi.
7. Opdateringer: Kontroller, at firmware og andre opdateringer er opdateret på skærmen.

Installation af Q-Play APK-fil:

1. Åben Q-Play editor på din PC: Log ind med dine oplysninger.
2. Naviger i menuen: I menuen til venstre, vælg “PlayControl/Players”.
3. Inde i PlayControl/Players: Klik på “Ny Player” i øverste højre hjørne.
4. Download APK: Tryk på “Download” knappen ud for Android billedet for at downloade APK-filen.
5. Filoverførsel: Åbn “overførsel” på din enhed, og overfør APK-filen til dit USB-stik.

Under installation

1. Hovedmenu: Tryk på “menuen” på en af skærmens sider for at få adgang til hovedmenuen.

2. Mere: Tryk på “Mere”.

3. Indstillinger: Tryk på “Indstillinger”.

4. Wi-Fi: Gå til “Trådløst og netværk” og tryk på “Wi-Fi”.

5. Aktiver Wi-Fi: Find dit netværk, skriv adgangskoden og forbind til nettet.

6. Dato og Tid: Gå til “System” og tryk på “Dato og Tid”. Udfyld felterne som vist på billedet.

7. Udfyld felterne som vist på billedet.

8. Region: Gå tilbage og tryk på “Region”, vælg “Danmark”.

9. Opstart og Nedlukning: Scroll ned og tryk på “Opstart og Nedlukning”.

10. Standby efter opstart: Slå “Standby efter opstart (sort skærm)” fra.

11. Energibesparelser: Slå “Aktivér energibesparelser” fra.

12. Intet signal sluk: Sæt “Intet signal sluk” til “FRA”.

13. Administrator: Gå til “Administrator” og tryk på “Sæt administratoradgang”, lav en kode.

14. Sikkerhed: Tryk på “Sikkerheds løs”.

15. Ukendt kilde: Aktivér “Ukendt kilde”.

16. Home: Tryk på “Home” og tryk på USB-stikket.

17. Q-Play filen: Find Q-Play filen og tryk på den.

18. Installer: Tryk på “Installer”.

19. Åbn: Når installationen er færdig, tryk på “Åbn”.

Efter installation

Når installationen er færdig, og du ser en “connect kode” på skærmen, er du klar til at forbinde playeren til din Q-Play konto.

For at tilføje et design på skærmen, skal følgende gøres:
1. Log nu ind på Q-Play kontoen hvor enheden skal tilføjes.
2. Gå til player.
3. Indtast den 6-cifrede Connect Code fra skærmen i Q-Play.
*Er du i tvivl om hvordan man connecter i Q-Play, så følg den denne guide.
Er du i tvivl om hvordan man connecter i Q-Play, så følg denne guide.

4. Tilføj design til skærmen.
*Er du i tvivl om hvordan man tilføjer design i Q-Play, følg den denne guide.
Er du i tvivl om hvordan man tilføjer design i Q-Play, følg denne guide.