Installationsguide til Q-Play på Maxhub | NordicScreen Support

Installation - Q-Play på Maxhub

Introduktion

Q-Play er et softwareprogram, der gør det muligt at vise dine infoskærmsdesigns direkte på din Maxhub skærm. Med Q-Play kan du skabe og administrere spændende indhold, der fanger dine gæsters eller kollegers opmærksomhed på en simpel og effektiv måde. Denne guide vil føre dig gennem processen med at downloade, installere og konfigurere Q-Play på din Maxhub enhed, så du nemt kan præsentere dine designs og meddelelser.

Bemærkninger:

1. Opdateringer: Sørg for, at skærmens operativsystem er opdateret til den nyeste version for at undgå kompatibilitetsproblemer.

Før Installation

Før du starter installationen, er det vigtigt at være godt forberedt. Følgende er nødvendigt:
  1. USB Stick: En USB stick er nødvendig for at overføre Q-Play APK-filen til Maxhub skærmen.
  2. Netværksforbindelse: Bestem om du vil tilslutte din Maxhub skærm via Wi-Fi eller en kabeltilslutning. Det anbefales at bruge en kabeltilslutning for at sikre en stabil og sikker forbindelse.
  3. Fil: Download Q-Play APK-filen (følg afsnittet "Del 1: Installation af Q-Play APK-fil").
  4. Placering: Vælg en placering for din Maxhub skærm, hvor den er let synlig i øjenhøjde, justeret for optimal vinkel for at undgå genskin, og i et miljø med kontrolleret temperatur og fugtighed for at sikre holdbarhed.

Installation af Q-Play APK-fil:

1. Åbn Q-Play Editor: Åbn Q-Play editoren på din PC og log ind med dine oplysninger.
2. Naviger i Menuen: I menuen til venstre, vælg "PlayControl".
3. Inde i PlayControl: Klik på "New Player" i øverste højre hjørne.
4. Download APK: Tryk på "Download" knappen ved siden af Android billedet for at downloade APK-filen.
5. Filoverførsel: Åbn "overførsel" på din enhed, og overfør APK-filen til din USB stick.

Under Installation

Før du fortsætter, er det vigtigt at sikre, at alle elementer er klar til en gnidningsløs installationsproces.

1. På din Maxhub skærm skal du navigere til indstillinger og vælge Wi-Fi opsætning.

2. Sørg for, at Wi-Fi er slået til. Skærmen vil automatisk begynde at søge efter tilgængelige netværk. Find og vælg det ønskede netværk fra listen.

3. Indtast Wi-Fi adgangskoden for det valgte netværk og tryk på "Connect" for at forbinde skærmen til internettet.

4. Naviger tilbage til hovedindstillingerne, vælg "System" og derefter "Date & Time" for at konfigurere tid og dato korrekt.

5. Slå "Use 24-Hour Format" til for at bruge 24-timers tidvisning på skærmen.

6. Vælg den korrekte tidszone, i dette tilfælde "CMT+02:00 Berlin", for at sikre at tiden vises korrekt.

7. Vælg "Denmark" som region for at sikre korrekte regionale indstillinger. Tryk nu på tilbageknappen på fjernbetjeningen for at vende tilbage til hovedmenuen.

8. Naviger til indstillinger for opstart og nedlukning under systemindstillingerne.

9. Indstil "Auto Power Off" til "Never" for at forhindre skærmen i at slukke automatisk.

10. Slå "Power Off Reminder" fra for at undgå påmindelser om at slukke skærmen.

11. Naviger til avancerede indstillinger for yderligere konfiguration.

12. Giv tilladelse til installation af apps fra ukendte kilder ved at aktivere "Install Unknown Apps".

13. Bekræft dine indstillinger ved at trykke på "Confirm"

14. Indstil "Auto Standby" til "OFF" for at forhindre skærmen i at gå i standbytilstand automatisk.

15. Når USB-stikket er indsat, vælg det som inputkilde på skærmen.

16. Naviger til filen på USB-stikket og vælg den for at begynde installationen.

17. Bekræft installationen ved at trykke på "Install".

Efter Installation

Når du ser forbindelseskoden på skærmen, som vist på billedet nedenfor, er Q-Play installeret på skærmen og klar til at blive tilsluttet en Q-Play konto.

For at tilføje et design til skærmen, følg disse trin:
1. Log ind på din Q-Play konto, hvor enheden skal tilføjes.
2. Gå til player sektion.
3. Indtast den 6-cifrede forbindelseskode fra skærmen i Q-Play.
      *Hvis du er usikker på, hvordan du tilslutter i Q-Play, følg venligst denne guide. Sådan tilføjer du en ny afspiller til PlayControl

4. Tilføj designs til skærmen.
*Hvis du er usikker på, hvordan du tilføjer designs i Q-Play, følg venligst denne guide.