Nem installationsguide til Q-Play Airtame: Trin-for-trin instruktioner

Installation til Q-Play - Airtame

Introduktion

Airtame tilbyder en kraftfuld platform til skærmdeling og digital signage, der giver dig mulighed for at engagere og informere dit publikum gennem visuelt tiltalende indhold. Med Airtame kan du nemt administrere og præsentere dit indhold på enhver skærm, der understøtter HDMI-indgang.

Forudsætning

For at kunne bruge Q-Play med Airtame skal Airtame enheden være tilkoblet Airtame Cloud, og de nødvendige licenser skal være betalt for at kunne bruge Q-Play på Airtame.

Følg denne guide for at tilføje din enhed til Airtame cloud.

Bemærkninger

Før du går i gang med installationen, er det vigtigt at sikre, at du har alle nødvendige komponenter:

I kassen:

1. Airtame enhed
  2. Strøm kabel & HDMI. (Det er et sammensat kabel.)

Ikke inkluderet:

1. Netværkskabel

Anbefalinger

Placering: For optimal ydeevne og ventilation anbefaler vi at placere Airtame enheden på toppen af skærmen. Undgå at placere den direkte bag skærmen for at forhindre overophedning og potentielt forkorte enhedens levetid. Sørg også for, at enheden er nem at komme til, hvis der opstår problemer med netværket eller HDMI-signalet.

Internetforbindelse: For den mest stabile forbindelse anbefales det at bruge et netværkskabel. Wi-Fi er også en mulighed på enheden. Hvis du vil bruge Wi-Fi, skal du følge denne guide til opsætning af Wi-Fi på Airtame.

Før Installation

Inden installationen er det vigtigt at være godt forberedt:

Placering: Placer Airtame enheden i henhold til anbefalingerne.
Internet: Vælg mellem kablet forbindelse eller Wi-Fi.

Under Installation

Følg disse trin for en problemfri installation:

1. Klik på tandhjulsikonet ud for den enhed, du vil konfigurere.

2. Gå til fanen "Appearance". Vælg den ønskede position for panelet (f.eks. "Footer panel").

3. Gå til fanen "Schedules".

4. Slå "Sleep schedule" fra.

5. Aktiver "Update schedule" og indstil den til at opdatere hver dag hele døgnet.

6. Aktiver "Reboot schedule" og indstil den til at genstarte på et givent tidspunkt.

7. Gå til fanen "Signage" og klik på "Add".

8. Vælg "Website".

9. Indsæt webplayeren fra Q-Play (Hvis du er i tvivl om, hvordan du finder webplayeren, så følg denne guide).

10. Sæt "Page Refresh" til "1 day" for at sikre, at siden bliver opdateret dagligt.

11. Klik på "Save" for at gemme dine ændringer.

12. Klik på "Save" for at gemme "Website"

Efter Installation

Når installationen er færdig, og du har indsat URL-adressen fra webplayeren, kan du følge denne guide for at tilføje en præsentation til skærmen.