Installationsguide for IOT PowerPlug

Introduktion

Denne installationsguide er designet til at hjælpe dig med korrekt opsætning af din IOT PowerPlug, en intelligent enhed, der automatiserer slukning af strømforbrugende produkter baseret på Q-Play planlægning.

Pakkens Indhold

1.  1 stk. IOT PowerPlug

Krav før Installation

1. 1 x Computer med Wi-Fi-adgang.
  2. 1 x Strømstik

Sikkerhedsforanstaltninger

1. IOT PowerPlug skal monteres forsvarligt og være utilgængelig for uvedkommende. Ved usikkerhed bør du rådføre dig med en kvalificeret elektriker.
  2. Undgå brug på enheder, der kræver kontrolleret nedlukning (f.eks., computere med Windows OS), da det kan forårsage skade over tid.

1) Konfiguration

For at sikre at IOT PowerPlug fungerer korrekt, skal den først forbindes til internettet.

1. Følg denne guide for at opsætte internet på enheden. Forbind IOT produkt til Internettet
  2. Følg herefter denne guide for at forbinde IOT PowerPlug til Q-Play. Forbind IOT produkt til Q-Play

Det er vigtigt, at trin 1 er fuldført, før du påbegynder trin 2.

2) Installation

Efter konfiguration er det tid til at installere PowerPlug fysisk.

Placering af PowerPlug:

1. Placer IOT PowerPlug mellem strømstikket og den enhed, der skal kontrolleres.

Kontroller Kompatibilitet:

1. Sikre, at enheden, der kontrolleres af PowerPlug, kan tåle at blive slukket uden forudgående nedlukning.

Der er 3 typiske måder at lave opsætnignen. Se nedestående billede.

Bemærk: Det anbefales ikke at slukke for eksempel en Windows-computer med IOT PowerPlug, da enheden over tid vil tage skade af dette.

Fejlfinding

1. PowerPlug forbindes ikke til Wi-Fi: Tjek, om andre enheder kan forbinde til netværket. Genstart PowerPlug og prøv igen.
  2. PowerPlug reagerer ikke: Udfør en nulstilling af enheden og gennemgå konfigurationsprocessen igen.
  3. Problem med at forbinde til Q-Play: Sikre, at du har den seneste version af Q-Play installeret. Tjek din internetforbindelse.