Optimer Sportsplanlægning: Integrer Sport Solution med Q-Cal

Integrer Sport Solution

1. Først skal man logge ind på Q-Cal

2. Herefter klik på Opsætning og vælg Kalender-integrationer.

3. Klik på +

4. Her skal man vælge Sport Solution.

5. Her kan man se alle indstillingerne til integrationen. Klik på fanen Sport Solution Modul Konfiguration.

6. Ved dette trin skal man bruge et "Unikt ID" fra Sport Solutions, hvor man skal vælge hvor mange dage ud i fremtiden, som skal tages fra kalenderen. Herefter indtaster man sit brugernavn og adgangskode.

Når dette er gjort, Aktiver Modulet, og klik på Gem & Luk.