Forbindelse & Opsætning: Sådan Tilsluttes Enheden til LAN & Wi-Fi | NordicScreen

IOT Dorr Control FAQ

Spørgsmål: Hvordan kommer enheden på nettet?

Svar: Tilslutenheden til en lan forbindelse med adgang til offentlige netværk.

Spørgsmål: Kan man slukke for enhedens eget wifi?

Svar: Ja, det kan man godt. Kontakt NordicScreen. NB hvis wifi slukkes i enheden er den eneste mulighed for, at komme i kontakt med enheden via lan netværket.

Spørgsmål: Skal enheden have kablet internet?

Svar: Det anbefales, at enheden er på en koblet forbindelse.

Spørgsmål: Kan enheden opsættes med wifi forbindelse?

Svar: Ja, det kan den godt. Det anbefales dog ikke.

Spørgsmål: Hvordan ændres den tid, hvor døren står åben?

Svar: Hvad installation i døren er lavet således at tiden styres udfra, hvor længe det IOT Door Control Relay er aktivt, kan dette indstalles af NordicScreen. Kontakt NordicScreen for, at ændre dette.

Spørgsmål: Hvordan kan jeg se, om enheden er online?

Svar: Det er muligt at få oplyst af NordicScreen. Kontakt NordicScreen for dette.

• Related Articles

• IOT Door Control Relay Installation Guide

Introduktion Når en IOT Door Control Relays skal installeres, er det vigtigt at enheden monteres korrekt ift. det ønskede brugsscenarie. Denne guides beskriver, hvordan en anbefalet installation foretages når enheden skal bruges til, at åbne en dør. ...
    • Sådan tester du IOT Door Control Relay

1. Log in på Q-Cal. 2. Tryk på dit navn, så en menu kommer ned. 3. Tryk på "admin" også på "IoT Enheder" 4. Tryk på "Test" for at tjekke om dør åbning virker.