NordicScreen Q-Cal Parkeringslog: Adgang til og Forståelse af Parkeringsregistreringer

Logs over parkeringsregistreringer

Q-Cal gemmer parkeringsoptegnelser fra de sidste 14 dage til fremtidig dokumentation.

Du skal være en kontoadministrator for at få adgang til loggene. Her er, hvordan du finder dem.

1.Log ind på Q-Cal.

2. Klik på dit navn > Admin > Parkeringsintegrationer.

3. Klik på tandhjulsikonet på højre side af integrationen, hvis logs du ønsker at se.

4. Klik på "Logs."

5. I loggen kan du se alle registreringer og deres status.
Det lille statussymbol angiver, om parkeringen er blevet gennemført eller ej.
Respons giver en lille forklaring på eventuelle fejl, der kan opstå.