Opsætning af Q-Cal Mødelokale Displays: En Trin-for-Trin Guide

Møderumsskærm opsætning

Denne guide viser hvordan man opsætter en Q-Cal Møderumsskærm.

For at færdiggøre opsætningen af Q-Cal møderumsskærmen, skal man bruge følgende:

• Q-Cal Møderumsskærm (Inkluderet)
  • Strømforsyning (Inkluderet)
  • WIFI eller Netværkskabel

1. Tilslut den ene ende af strømforsyningen til enhden og den anden ende i en stikkontakt. Tjek at enheden lyser op.
  2. Q-Cal starter mnu op, klik på Ikke nu i dialogboksen der fremkommer.
  3. Stryg op og tryk på "O", herefter lukker Q-Cal.
  4. Tilslut møderumsskærmen til internettet.
    - Nordicscreen foreslår at man bruger netværkskabel.
  5. Hvis man ønsker at bruge WIFI i stedet, vælg indstillinger og vælg WIFI.
  6. Under WIFI, vælg det ønsket WIFI netværk og indtast adgangskoden.
  7. Sæt nu datoen og tiden til det korrekte.
  8. Genstart enheden. Tag strømkablet ud af enhden, og derefter sæt det ind igen. Q-Cal vil nu starte.
  9. Vælg nu Ja Tak i den dialogboks der fremkommer. Vælg Q-Cal Booking og klik på "O".
  10. Skærmen vil nu vise et bilede med en 4-cifret Q-Cal connect kode.
  11. Genstart enhden - Enheden er nu klar til brug. (Connect koden indsættes i Q-Cal)

Displayet vil nu være låst med Q-Cal.