Problemfri Integration: Microsoft Office 365 med Q-Cal

Microsoft Office 365

1. Først skal man logge ind på Q-Cal

2. Herefter klik på Opsætning og vælg Kalender-integrationer.

3. Klik på +

4. Vælg Microsoft Office 365

5. Her kan man se alle indstillingerne til integrationen. Klik på fanen Microsoft Exchange konfiguration.

6. I det markeret område har man mulighed for at vælge hvilken synkroniserings strategi man ønsker at bruge.

7. Her skal man indtsaste sit Exhcange domæne e.g. "Nordicscreen.com". Herefter klikker man på Microsoft Azure, hvor en ny vindue vil åbne, og her skal man indtaste sit brugernavn og adgangskode. Når alt det er gjort, så skal man klikke på Aktiver Modul og på Gem & Luk.
OBS: Man skal logge ind med en Microsoft Global Admin bruger.