Bliv informeret med News App: Seneste opdateringer ved fingerspidserne

Sådan bruger man Nyheds appen

Med nyheds appen kan du tilføje de seneste nyheder i en nyhedslinje til din Digital Signage. Man kan vælge imellem 16 danske og samtlige udenlanske nyhedsfeeds i appen. Man kan også tilføje brugerdefinerede nyhedsfeed.

1. Man finder nyheds appen i apps menuen under Indkøbsvognen.

2. Klik på nyheds appen for at tilføje den til det valgte spot.

3. Klik på det ønsket layout.

4. Vælg nyheds elementet for at åbne app indstillinger i højre side. Klik på knappen ved siden af teksten "Vælg nyhedsfeed", for at kunne vælge nyhedsfeed.

5. Klik på det ønsket nyhedsfeed.

6. Man kan justere hvor lang tid en nyhed bliver vist, før den viser den næste. Det gør man ved at klikke på knappen ved siden af teksten "Visningstid", og vælg en af mulighederne.

7. Man kan ændre størrelsen på nyheds elementet, ved at trække i firkanterne i hjørnerne.

8. Gem og send ændringerne til ens player ved at trykke på Udgiv i toppen af siden.
    Man kan altid se hvordan serien kommer til at se ud, før at man udgiver den, ved at trykke på Preview til venstre for udgiv.