Opsætning af iPad som møderumsskærm: Trin-for-trin-guide

Opsætning af Q-Cal på iPad

Inden start er nedenstående vigtigt.
- Enheden skal have internet.
- Enheden skal være opsat korrekt med dato og tid.

NB. Når nedenstående opsættes vil iPad'en være låst til at vise en møderumsskærm fra NordicScreen. Men kan altid komme ud af den igen ved at følge denne guide (Indsæt guides som viser hvordan man komme ud af forenklet adgang)

Opsæt Q-Cal meeting Room Booker display som hjemmeapp.
- Gå til Safari.
- Indsæt nu den webadresse som er udleveret af NordicScreen til det pågældende mødelokale.
- Tryk nu på boksen med en pil ud af. Vælg nu "Føj til hjemmeskærm"

- Navngiv den efter eget ønske. Vi anbefaler, at man navngiver den "Q-Cal - (Mødelokalets navn)"

- Luk nu alle apps og find den app på hjemmeskærmen som lige er tilføjet.

- Åben appen og sikre dig, at alt er som det skal være.

Opsætning af Forenklet adgang:
Åben Indstillinger > Tilgængelighed > Skrul ned til kategorien Generelt > Forenklet adgang

1. Slå "Forenklet adgang" til
2. Indstil en kode som skal bruges til at komme ud af forenklet adgang.
NB. Nordicscreen anbefaler man bruger en kode som er nem at huske. NordicScreen support kan ikke hjælpe med at finde koden. Det er en personlig kode som låser iPad'en ned.
3. Slå "Tilgængelighedsgenvej" til.
4. "Lås skærm automatisk" Sættes til Aldrig.

Nu kan enheden sættes op som møderumsskærm

1. Find appen på hjemmeskærmen og åben den.
2. Tryk på knappen Sideindstillinger, og foretag derefter følgende handling:
Skjul søgefeltet: Tryk på Skjul værktøjslinje (tryk nederst på skærmen for at få den vist igen).

3. Tryk 3 gange på lås knappen. Enheden er nu låst ned.