PowerManagement FAQ

Er enhederne afhængige af min player?
Nej, den har dirkete forbindelse til internettet.

Skal enhedne have internet?
Ja, den skal have internet.

• Related Articles

• Player FAQ

Der er ingen connect kode på skærmen? Hvis connect koden ikke kommer frem på skærmen tjek internetkabel eller wifi på playeren. Der er sort skærm og der står "offline"? Dette er fordi playeren ikke er på internettet, følg denne guide for tilslutte på ...
    • FAQ - PowerBI app

Spørgsmål: Hvorfor virker PowerBI ikke, når jeg bruger 2-trinsbekræftelse? Svar: Nej. For at kunne vise PowerBI rapporter, så skal man fjerne 2-trinsbekræftelse, ellers vil integratioen melde fejl. Spørgsmål: Skal PowerBI rapporten være et offentligt ...