Q-Cal Android App Opsætningsguide: Optimer din møderumsskærm

Q-Cal booking app - Avanceret

Bemærk: Når der henvises til "webstedet", skal du besøge https://app.q-cal.net/Views/MeetingRooms/.

Q-Cal Android-appen er kompatibel med enheder, der kører Android 4.1 og op til mindst Android 8.1.

Når du installerer appen (fra version 2.1.0), anbefales det ikke at indstille Søvntilstand til "aldrig". Vælg i stedet den lavest mulige indstilling, f.eks. 15 sekunder. Appen styrer søvntilstand ved at tænde og låse opvågningsstaten selv.

Når du kører appen for første gang, registrerer den og anbefaler indstillingen for Standardapp-tilstand. Dette fungerer som en måde for appen at tage fuld kontrol over enheden. Dette sikrer også, at appen aktiveres, hvis den manuelt vækkes fra søvntilstand.

Standardapp-tilstanden forhindrer også adgang til indstillinger. Standardapp-tilstand kan deaktiveres fra en knap ved at indstille enheden til vedligeholdelsestilstand.

Deaktivering af denne tilstand kan gøres ved at aktivere vedligeholdelsestilstand.

På enheden selv kan vedligeholdelsestilstand indkaldes ved at trykke på Volumen-ned-knappen to gange og Volumen-op-knappen fem gange inden for 10 sekunder. (I en fremtidig version kan denne kombination ændres eller deaktiveres via indstillinger på webstedet)
Derefter kan deaktivering af hjemmeapp-tilstand gøres med knappen beskrevet i figuren.

Fra webstedet kan vedligeholdelsestilstand også indkaldes via kommando. For at finde kommandomenuen skal du først trykke på tandhjulet ved siden af en enhed og vælge Live-fanen som vist i figuren til venstre.

Om kommandoerne:
Kommandoerne opfanges af skærmen, hver gang skærmen laver en anmodning tilbage til serveren. Når enheden er aktiv, tager dette normalt mindre end 15 sekunder.

Hvis enheden sover, kan dette tage op til 15 minutter. Dette afhænger af, hvor lang tid der er gået, siden den faldt i søvn, eller hvor lang tid det er planlagt at vågne op. Med mere end 2 timer i hver ende tager det op til 15 minutter for en kommando at blive udført - forsinkelsen sænkes gradvist i henhold til aktiveringstiden.

Kommandoer:
* Dvale: Nulstil sidst sendte kommando.
* Vedligeholdelsestilstand: Aktiverer en kommandotilstand på enheden med følgende knapper:

1. Vis enheds-ID: Viser enheds-ID
      - (Enheds-ID vises i øjeblikket som standard)
2. Fortsæt: Gå til bookingskærmen
3. Genstart: Luk appen helt og åbn den igen
4. Opgrader: Aktiverer opgraderingstilstand
(Kun synlig, når der er en faktisk opgradering tilgængelig)
5. Afslut: Lukker appen
(Appen åbnes igen, hvis HJEMMEAPP-tilstand stadig er aktiv!)
6. RFID-test: Simulerer aktivering af et RFID-kort med værdien 0xC20FB9D6.
7. Deaktiver hjemmeapp-tilstand: Deaktiverer hjemmeapp-/standardapp-tilstand. Dette kan være nødvendigt, når der skal ændres indstillinger. Efter genaktivering anbefales det altid at genstarte enheden.

* Fortsæt normal tilstand: Afslut opgraderings- eller vedligeholdelsestilstand.
* Nulstil (App): Initialiserer bookingskærmen.
* Genstart (App): Luk appen helt og åbn den igen.

Opgraderingstilstand:
Når en opgradering er tilgængelig, vises en knap ved siden af versionsnummeret.

Ved at trykke på knappen vises følgende dialogboks:
At vælge en af de første tre muligheder sætter enheden og eventuelt andre enheder i opgraderingstilstand. Hvis skærmen er i søvn, vågner den automatisk så snart opgraderingstilstanden registreres, og vises med en opgraderingsknap i midten af skærmen.

Ved at trykke på knappen aktiveres opgraderingsprocessen, hvilket muligvis kræver nogle tilladelser afhængigt af Android-versionen.

Derefter trykker du på Tilbage og trykker igen på opgraderingsknappen og accepterer installationsanmodningen.
Aktivering af strømbesparende indstillinger:
Der er forskellige strømbesparende indstillinger tilgængelige for enheden. Indstillingerne er i øjeblikket kun tilgængelige på gruppeniveau, hvilket betyder, at du skal oprette en enhedsgruppe for enheden.

Enheden kan derefter flyttes til en gruppe ved at trække den ved hjælp af håndtaget.

Bemærk tandhjulet ved siden af gruppenavnet. Ved at trykke på det gives følgende muligheder:

Om strømbesparende indstillinger:
Følgende indstillinger er tilgængelige i Android APK-version 2.1.0 og derover:

* Altid tændt: Appen vil aldrig forsøge at spare strøm ved at slukke for skærmen.
      * Brug tidsplan: Brug tidsplanen til at aktivere strømbesparelse på specifikke tidspunkter. Skemaet følger tidzonen for den valgte placering/kalender for hver enhed, men er som standard indstillet til organisationen.
      * Spare strøm: Skærmene er i strømbesparelsesfunktion hele tiden.
      * Testprogram: Tænder/slukker for strømbesparelse hvert andet minut på hver enhed i gruppen.

Blå lysdioder, når enheden sover:

Denne indstilling er kun tilgængelig på nogle skærme, hvor der er installeret blå LED'er