Q-Play på Raspberry Pi: Opsætningsguide og Anbefalinger

Sådan får du Q-Play på en Raspberry PI enhed

Denne vejledning vil fortælle dig alt, hvad du har brug for at vide om dine Raspberry Pi-enheder.

• Bemærk, at denne vejledning kun understøtter Raspbian-operativsystemet.

Kom godt i gang:

Q-Play på en Raspberry Pi (Linux-software) er en virkelig god grundlæggende afspiller, der nemt kan vise billeder og andet simpelt indhold. Raspberry Pi er en lille og prisvenlig enhed med begrænsede muligheder. Dette bør du overveje, før du vælger Raspberry Pi.

En Raspberry Pi er ikke beregnet til større videomateriale. Hvis du ønsker at afspille større videoer, vil vi anbefale, at du bruger hardware, der er dimensioneret til den ønskede opsætning.

Nedenfor er vores anbefalede Raspberry Pi-opsætning for at opnå den bedste ydelse med Q-Play:

- Raspberry Pi 3 model B+

- FLIRC Raspberry Pi 3-kabinet med passiv køling

- SanDisk Ultra Micro/SDHC A1/U1 98MB/s - 16GB

Bemærk:

Kølingen bør tilpasses miljøet, hvor den installeres.

Vedvarende afspilning af video kan medføre en høj belastning, derfor anbefaler vi ekstra køling.

Hvis du primært ønsker videoafspilning på din Q-Play, vil vi anbefale vores standard HDMI-afspiller.

Sådan installerer du Q-Play på Raspberry Pi:

Åbn terminalen. Naviger til /home/pi

• cd /home/pi

Download installationscriptet.

• <b>Scriptet kan downloades på app.q-play.net. Du skal logge ind og klikke på "NEW PLAYER" på siden "PlayControl". Derefter skal du klikke på "Download" på rækken dedikeret til Linux - Raspberry Pi.</b>

Tillad kørsel af scriptet:

• chmod 755 q-play.sh

Kør scriptet:

- ./q-play.sh
- Det vil nu downloade og installere den nyeste version af afspilleren, deaktivere skærmsparer og tilføje genvej til autostart.

Genstart enheden og bekræft, at afspillersoftwaren starter op.

Sådan lukker du Q-Play på din enhed:

Hvis du skal opsætte dit wifi eller andre indstillinger i Linux, kan det være nødvendigt at lukke Q-Play ned.

Følg denne vejledning.

Tilslut først et USB-tastatur til enheden.

Tryk derefter på CTRL + ALT + D.

Appen kan nu lukkes ved hjælp af topmenuen.

Når appen er lukket ned, kan du foretage de ønskede indstillinger.

Efter afsluttet opsætning skal du følge nedenstående trin:

Genstart enheden.

Tjek, at Q-Play-appen starter op efter nulstillingen.

• Løsningen er nu i drift igen.

Har du brug for mere hjælp eller har du spørgsmål? Du kan altid kontakte vores supportteam her. Vi hjælper gerne!