Iiyama Monitor Q-Play Installation: Trin-for-trin Guide til Problemfri Opsætning

Sådan installerer du Q-Play på iiyama skærm.

Denne guide beskriver hvordan du kan installere Q-Play på en Iiyama skærm.

OBS: Man skal hente det seneste Q-Play software og lægge det på en USB stik.

1. Når du starter skærmen op, skal du vælge det sprog du gerne vil have.

2.  Sæt enten skærmen til WiFi eller via et internetkabel og tryk på "OK" knappen på fjernbetjeningen.

3. Når du har forbundet skal du trykke på "tilbage" knappen.

4. Tryk på "Source" og gå ned til "Brugerdef."

5. Dernæst tryk på "huset" og skriv koden "1668".

Nu er du kommet ind i android styreystemet.
Bemærk: Det er ikke meningen, at du kan se tallene, denne kode lukker dig ind i android-styresystemet.

6. Tryk på Indstillinger også "Sikkerhed"
      A. Tillad "Ukendte kilder"

7. Gå tilbage til Indstillinger også tryk på "System"
      A. Herinde skal du trykke på "Dato og Klokkeslæt"
      B. Aktivere "Brug Netværkets tid"
      C. Gå ned til "Tidszone" også sæt område til "Danmark" (eller det land din skærm opholder sig)

Indsæt det USB stik i skærmen.

8. Gå tilbage og tryk så på "Lager"

9. Herinde vælger du "USB-Drev" også trykker på "APK'er"

10. Her vælger du så den Q-Play version du gerne vil have installeret på skærmen.

11. Tryk på "installer"

12. Tryk på "Åbn"

13. Nu er Q-Play installeret på skærmen.

14. Gå tilbage til Indstillinger også tryk på "Kildeindstillinger"
      A. Herinde skal du trykke på "Tilpasset app" også vælge "Q-Play"

Nu skal du skrive connect koden ind i Q-Play.

Hvis du ikke ved hvordan man gør det, så følg denne guide for at connecte skærmen med Q-Play.