Sådan ændrer du designet på din Q-Cal møderumsdisplay: Hurtig guide

Sådan ændrer man designet i Q-Cal

Man kan nemt ændre en skærms design i Q-Cal, mellem de designs man allerede har.

1. Når man er på forsiden af Q-Cal, klik på Skærme.

2. Klik på Meeting Room Displays.

3. Find den skærm hvis design du vil ændre, og klik derefter på de små gear.

4. Her vil et nyt vindue åbne. Klik på Design og vælg det design du ønsker.

5. Når du er færdig kan du trykke på Gem & Luk.

Note - Det kan tage op til 5 minutter før at skærmen opdaterer.