Sådan fjerner du UniteConnect-appen og installerer den nyeste Q-Cal Booking-app: Trin-for-trin guide

Sådan fjerner man UniteConnectBooking appen.

Denne vejledning beskriver, hvordan du fjerner den gamle UniteConnect-app, så den seneste version af Q-Cal Booking-appen kan installeres på enheden.

At følge denne vejledning vil fjerne alt indhold på skærmen. Forbindelsen til Q-Cal genoprettes derefter.

Guiden bruges til at nulstille ProDVX-enheder med app-version op til 2.0. Sådan finder du versionen af Q-Cal App.

Når enheden nulstilles, mister den alle forbindelser til Q-Cal-systemet. Det anbefales derfor at notere designet og kalenderen for hver enhed, inden at den bliver nulstillet.

Denne information kan blive fundet ved at gå til Skærme > Møderumsskærme > og derefter vælge den skærm man ønsker at opdatere.

Følgende information er noteret her, og den skal bruges til at konfigurere den seneste version.

Der er to måder man kan afinstallere UniteConnectBooking appen på enheden.

Den foreslår mulighed #1

1. Total nustilling af enheden.

1. Træk ned fra øverste højre hjørne, indtil en forlænget menu vises på højre side af skærmen.

2. Klik nu på det lille tandhjul i menuen.

3. Rul ned på siden, indtil system kan vælges.

4. Vælg Reset options.

5. Klik nu på Erase all data (Factory reset) > og derefter klik på Reset tablet > og vælg Erase Everything

Enheden vil nu genstarte og er derefter nulstillet.

2. Afinstaller UniteConnectBooking

1. Swipe ned fra øverste højre hjørne, indtil en forlænget menu vises på højre side af skærmen.

2. Klik på det lille tandhjul i menuen.

3. Klik på Apps & Notifications.

4. Vælg her UniteConnectBooking.

5. Vælg derefter Home app.

6. Vælg Home app igen.

7. Her skal man vælge Launcher3 som home app.

8. Tryk nu to gange på tilbageknappen, indtil knappen UNINSTALL vises på skærmen.

9. Klik på UNINSTALL og vælg derefter OK

Genstart nu skærmen ved at afbryde strømforsyningen til enheden.

Når enten trin 1 eller 2 er fulgt, er enheden nu klar til at få installeret den seneste version af Q-Cal-appen, der åbner op for nye spændende funktioner.

Dette er gjort ved at følge denne guide:

Installing Q-Cal on PRO DVX