Sådan bruger du Q-Play på Barco Clickshare

Velkommen til guiden for opsætning af Barco Digital Signage. Følg disse enkle trin for at konfigurere dine Barco-enheder og tilknytte Q-Play.
Husk, at hvert Barco-display skal have sit eget unikke link.

Lad os komme i gang med at gøre din digitale skiltning til en problemfri oplevelse.

1. Åbn din webbrowser og gå til https://xms.cloud.barco.com/#/home/dashboard.

2. Log ind ved at indtaste dine gyldige loginoplysninger og trykke på "Log ind".

3. Naviger til sektionen for at downloade Barco Digital Signage-appen. Du kan finde denne sektion ved at søge i app-butikken eller følge de angivne instruktioner på platformen.

4. Gå nu til sektionen for "Baseunits" i appen og tryk på tandhjulsikonet ved siden af den enhed, du ønsker at konfigurere.

5. I indstillingerne for den valgte enhed skal du finde og trykke på "Digital Signage" appen.

6. Indsæt det specifikke weblink som NordicScreen, har tildelt denne enhed. Sørg for at bruge det korrekte link, da hvert Barco-enhedslink skal være unikt.

7. Gem ændringerne

Bemærk: Det er vigtigt at huske, at opsætningen skal gentages for hver Barco Base Unit, og at hvert display skal have sit eget unikke weblink for korrekt funktionalitet.

FAQ:

Gemmer Barco ClickShare videoer og indhold lokalt?
Ja, alt Q-Play indhold er cachelagret lokalt på en Barco ClickShare. Det betyder, at brugen af Barco ClickShare ikke medfører unødig belastning på internettet og den lokale infrastruktur.