Sådan aktiveres mødebekræftelser på rumskærme | NordicScreen

Sådan aktiverer du mødebekræftelser på møderumsskærme



Introduktion

Denne guide vil hjælpe dig med at aktivere funktionen for mødebekræftelser på dine møderumsskærme. Funktionen sikrer, at møder bliver bekræftet inden en bestemt tid, ellers frigives lokalet automatisk til andre brugere. Følg de trin-for-trin instruktioner herunder for at sikre, at din opsætning fungerer korrekt.

Trin-for-trin guide

1. Tryk på Tandhjulet for at åbne indstillingerne.


2. Aktiver indstillingen Skal bekræftes inden.


3. Tryk på OK i pop-up beskeden, som vises for at bekræfte indstillingen.


4. Indtast, hvor mange minutter der skal gå, før en booking bliver slettet og lokalet bliver ledigt igen.


5. Tryk på Gem & Luk for at gemme dine ændringer.


6. Tryk på Skærme for at vælge de skærme, du vil konfigurere.


7. Tryk på Meeting Room Display Møderumsskærme for at få adgang til dine møderumsskærme.


8. Tryk på Tandhjulet på den møderumsskærm, hvor du vil aktivere mødebekræftelser.


9. Tryk på Avancerede Indstillinger for at finde yderligere muligheder.


10. Aktiver funktionen Mødebekræftelser.


11. Indtast den samme tid, som du tidligere angav i kalenderen.


12. Tryk på Gem & Luk for at afslutte og gemme dine ændringer.



Ofte Stillede Spørgsmål

Problem: Hvad sker der, hvis et møde ikke bliver bekræftet inden for den fastsatte tid?
Løsning: Hvis et møde ikke bliver bekræftet inden for den angivne tid, vil booking-systemet automatisk slette mødet, og mødelokalet vil blive frigivet, så andre kan reservere det.

ProblemKan jeg ændre bekræftelsestiden efter opsætningen?
LøsningJa, du kan til enhver tid ændre bekræftelsestiden ved at gå tilbage til indstillingerne for møderumsskærmen og opdatere antallet af minutter under “Skal bekræftes inden”.

ProblemHvad er forskellen på standard- og avancerede indstillinger?
LøsningStandardindstillingerne giver dig adgang til de mest almindelige funktioner, mens de avancerede indstillinger giver dig mulighed for at finjustere funktioner som mødebekræftelser og tidsgrænser for bekræftelse.

Problem:Kan jeg deaktivere mødebekræftelser, hvis jeg ikke længere har brug for det?
LøsningJa, du kan nemt deaktivere mødebekræftelser ved at gå ind i de avancerede indstillinger for din møderumsskærm og slå funktionen fra.