Optimer brugen af mødelokale skærme med tidsstyring: En trin-for-trin-guide

Sådan bruger man tidsadministration på Møderumsskærme

Når man bruger tidsadministration på møderumsskærme, så vil skærmen tænde og slukke på bestemte tidspunkter. Man kan styre dette inde på Q-Cal, og det bliver gjort under grupper.

1. Gå til Skærme og vælg Møderumsskærme.

2. Vælg gruppen man ønsker at indstille tidsadministration på.

3. Klik på gearet der forekommer når man holder musen over gruppen.

4. Her man opsætte et skema som man ønsker.