Mestring af pixelkontrol i Q-Play: Forbedre dine skærme

Sådan bruger du pixsel styring i Q-Play.

Introduktion

Pixelstyring i Q-Play giver dig detaljeret kontrol over hver enkelt pixel, hvilket muliggør skabelsen af dynamisk og visuelt imponerende indhold på din infoskærm. Denne guide vil introducere dig til, hvordan du kan udnytte disse avancerede funktioner til fuldt ud at realisere dit kreative potentiale.

DesignTool præsentation.

DesignTool i Q-Play er dit centrale redskab for at skabe tilpassede og engagerende præsentationer for infoskærme. Med muligheden for at vælge "custom" dimensioner giver DesignTool dig friheden til at specificere nøjagtige pixelmål for dine designs, så de passer perfekt til skærmens størrelse og form. Dette afsnit guider dig igennem processen med at oprette en ny præsentation fra bunden, med fokus på tilpasning af layoutet til dine specifikke behov.

1. Start med at åbne Q-Play og naviger til 'DesignTool' for at igangsætte dit designprojekt.

2. Vælg "New" Presentation" for at starte processen med at skabe din præsentation.

3. Navngiv præsentationen.

4. I sektionen 'Layout', vælg 'Custom' for at skabe et canvas, der præcist matcher de dimensioner, du har brug for. Dette er særligt nyttigt, hvis du arbejder med infoskærme med unikke størrelser eller formfaktorer.

5. Angiv de ønskede 'Bredde' og 'Højde' i pixels for dit canvas under 'Præsentationsdetaljer'. Dette sikrer, at din præsentation vil blive vist korrekt på infoskærmen.

Pixsel styring i apps

Med pixelstyring i apps tilbyder Q-Play muligheden for at manipulere app-placering og størrelse ned til den mindste pixel. Denne form for detaljeret kontrol er afgørende for at opnå en visuelt overbevisende og nøjagtigt tilpassede præsentationer på infoskærme. Evnen til at justere hvert element præcist tillader dig at maksimere brugen af skærmpladsen, sikre visuel balance og opretholde æstetisk konsistens over hele din infoskærm.

1. Gå først ind under 'Apps' i Q-Play og vælg den app, du ønsker at integrere i dit design.

2. På højre side af skærmen finder du 'App Properties', som er indstillingerne for den valgte app. Her skal du klikke på 'Advanced' for at åbne for flere tilpasningsmuligheder.

3. Slå 'Pixel Editing' til, hvilket giver dig adgang til at angive præcise mål for 'Placement' (placering) og 'Size' (størrelse) af appen i pixels. Dette skridt erstatter den standard procentbaserede metode med pixelpræcision, hvilket sikrer, at appen præcist passer ind i det ønskede område på din infoskærm.