Sådan bruger du Q-Power-dashboardet | Administrer dit energiforbrug

Sådan bruger du Q-Power dashboard

Introduktion

Q-Power er en platform designet til at overvåge og styre dit energiforbrug. Denne guide vil give dig en trin-for-trin vejledning i, hvordan du logger ind, navigerer i systemet, administrerer dine enheder og optimerer dit energiforbrug.

Trin-for-Trin Guide

1. Indtast dit Email og adgangskode for at få adgang til din Q-Power konto.

2. Klik på “Login” knappen for at komme ind på din konto.

3. Når du er logget ind, ser du “Overview” siden. Her kan du:
• Se dit aktuelle strømforbrug
• Finde oplysninger om, hvor meget strøm du har sparet de sidste 24 timer
• Få adgang til andre relevante energidata

4. I højre side af “Overview” siden kan du se:
• Hvor mange enheder du har koblet op til Q-Power
• Om de er online eller offline

5. Naviger til “Devices

6. Under “Devices” kan du:
• Tænde og slukke dine power plugs
• Oprette grupper af power plugs, som f.eks. “Support” og “Salg”, for bedre styring

7. Gå til “Energy” sektionen

8. I “Energy” sektionen kan du analysere dit energiforbrug:
• Fra den seneste time
• Op til et helt år

9. Åbn “Schedule” sektionen

10. I “Schedule” sektionen kan du:
• Indstille, hvornår dine power plugs skal tænde og slukke
• Bestemme, at de ikke skal tænde i weekenden
• Skræddersy deres tænd/sluk tidspunkter efter dine behov

11. Du kan også lave en detaljeret tidsplan for en uge, hvor power plugs tænder og slukker på forskellige tidspunkter på forskellige dage.