Sådan bruger du tekst-appen i din Q-Play-præsentation | NordicScreen Guide

Sådan bruger du tekst app i Q-Play

Introduktion

Velkommen til vores guide til brug af “Text app” i din præsentation. Denne guide vil hjælpe dig med at tilføje og redigere tekst, så din præsentation bliver mere levende og professionel. Følg de enkle trin nedenfor for at komme i gang.

Trin-for-Trin Guide

1. Inde i præsentationen skal du starte med at trykke på “Text app” ikonet.

2. Under sektionen “Rediger tekst” kan du indtaste den tekst, du gerne vil have vist på skærmen. Brug denne sektion til at formulere dine budskaber præcist.

3. Her kan du justere forskellige indstillinger som tekststørrelse, skrifttype, farver og mere. Tilpas disse indstillinger for at sikre, at teksten passer perfekt til din præsentation.

4. Når du har indtastet og tilpasset din tekst, vil ændringerne straks blive vist i designet. Du kan altid vende tilbage og redigere yderligere, hvis det er nødvendigt.