Sådan bruger du TV2 Vision App i Q-Play: Opsætning og fejlfinding

Sådan bruger du TV2 vision app i Q-Play

Introduktion

TV2 Vision Appen giver dig mulighed for at vise både nyheder og vejret fra TV2 direkte på din skærm. Bemærk, at brugen af denne app kræver en gyldig licens til TV2 Vision. Hvis du endnu ikke har en licens, skal du kontakte NordicScreens salgsafdeling for at få mere information. Denne guide vil hjælpe dig med at opsætte TV2 Vision Appen korrekt og sikre, at du overholder licenskravene.

Trin for trin guide

1. Start med at åbne Q-Play på din enhed, og find “TV2 Vision” appen i app-biblioteket. Tryk på appen for at starte opsætningen.

2. Når appen åbner, vil du blive præsenteret for en licensaftale. Tryk på “Accepter” for at gå videre.
Bemærk: Hvis du trykker på “Accepter” uden en gyldig TV2 Vision licens, har NordicScreen ret til at fakturere dig for en TV2 Vision licens.

3. Du vil nu blive bedt om at vælge, om du ønsker at vise både nyheder og vejret eller kun én af delene. Gør dit valg baseret på, hvad der passer bedst til din skærm og målgruppe.

4. Når du har valgt indholdet, skal du trykke på “Publish” for at offentliggøre det valgte indhold på din skærm.

Ofte Stillede Spørgsmål

Problem: Jeg har ikke en TV2 Vision licens, men vil gerne bruge appen.
Løsning: Kontakt NordicScreen’s salgsafdeling for at få en licens til TV2 Vision. Uden en licens kan du ikke bruge appen lovligt, og du risikerer at modtage en faktura for licensen, hvis du accepterer betingelserne uden en licens.

Problem: Der vises ingen nyheder på skærmen.
Løsning: TV2 er ansvarlig for at levere og opdatere nyhedsindholdet. NordicScreen har ingen kontrol over nyhederne. Hvis der ikke vises nyheder, kan det skyldes, at TV2 ikke har opdateret indholdet i øjeblikket. Kontroller senere, om nyhederne vises.

Problem: Indholdet opdateres ikke korrekt på skærmen.
Løsning: Tjek, at din enhed har en stabil internetforbindelse. Hvis problemet fortsætter, kan du prøve at genopfriske appen eller genstarte din enhed.

Problem: Kan jeg bruge TV2 Vision i udlandet?
Løsning: Ja, du kan bruge TV2 Vision i udlandet, men bemærk, at nyhederne er på dansk. Det kræver stadig en gyldig licens fra NordicScreen for at kunne anvende appen.