Sådan bruger du Web App i Q-Play | NordicScreen Guide

Sådan bruger du web app i Q-Play

Introduktion

Denne guide er designet til at hjælpe dig med at integrere og tilpasse en webside i din præsentation ved hjælp af Web App-funktionen. Uanset om du vil vise en specifik hjemmeside eller tilpasse visningsstørrelsen, vil denne trin-for-trin vejledning sikre, at du kan udføre disse handlinger nemt og effektivt. Følg de enkle trin nedenfor for at komme i gang.

Trin-for-Trin Guide

1. Inde i præsentationen skal du finde og klikke på “Web App” ikonet.
Billedet viser en brugergrænseflade for en Q-Play Editor, hvor man kan tilføje forskellige typer indhold som billeder, videoer og tekst til en guide.

2. I det felt, der vises, skal du indsætte eller skrive URL-adressen på den hjemmeside, du ønsker at vise i præsentationen.
Billedet viser Q-Play Editor med en webapplikation valgt, hvor brugeren kan indsætte en URL og justere forskellige indstillinger for applikationen.

3. Under “View width” kan du justere bredden på den viste hjemmeside. Dette giver dig mulighed for at tilpasse, hvordan hjemmesiden skal præsenteres visuelt i præsentationen.
Billedet viser Q-Play Editor, hvor en webapplikation er valgt, og hvor brugeren har mulighed for at justere visningsbredden til 1920 pixel under Web App Properties.

4. Når du er tilfreds med opsætningen, tryk på “Publish” for at udgive præsentationen til skærmen.
Billedet viser Q-Play Editor, hvor en webapplikation er valgt, og hvor brugeren har mulighed for at justere visningsbredden til 1920 pixel under Web App Properties.