Problemfri Integration: Indsæt Google Sheets-regneark på Informationskærme

Sådan bruger man Google Sheets Appen

Denne guide beskriver hvordan man indsætter et Google Sheets arket på en infoskærm.

Denne guide virker med ark der er online i Google Sheets.

Find koden til det ønsket Google Sheets ark.

1. Log ind op Google Drev i en browser, herefter ind og åben det ønsket Google Sheets ark.

2. Klik på Fil

3. Hold musen over Del og vælg Udgiv på nettet.

4. Klik på Offentliggør, og klik på OK i det vindue der popper op.

5. Kopier Integrationskoden

Nu skal koden indsættes i "Google Sheets" Appen.

1. Indsæt "Google Sheets" appen i sit desgin, og indsæt koden i integrationskode feltet.

Nu er Google Sheets arket indsat i designet. Hvis man ændrer i arket online, så bliver de ændringer også vist på infoskærmen.