Sådan integrerer du Google Docs i Q-Play til opdateret skærmindhold

Sådan bruger man Google Docs i Q-Play

Introduktion

Med Q-Play kan du nemt integrere Google Docs-dokumenter direkte på dine infoskærme. Dette gør det muligt at vise opdaterede dokumenter, såsom rapporter, mødeagendaer eller andre vigtige filer, uden at skulle downloade eller manuelt opdatere dem på skærmene. I denne guide viser vi dig, hvordan du deler et Google Docs-dokument og integrerer det i Q-Play, så dit indhold altid er synligt og opdateret.

Trin-for-trin guide

1.  Dette åbner en drop-down menu med flere muligheder.

2. Når du trykker på “Del”, åbnes et nyt vindue med delingsindstillingerne.

3. Her kan du justere, hvordan dokumentet deles med andre brugere. Hvis denne mulighed ikke vises, skal du tjekke, om dokumentet allerede er delt.

4. Som standard er Google Docs indstillet til at dele dokumentet med begrænsede brugere. Du skal ændre denne indstilling for at dele det med flere.

5. Dette sikrer, at alle, der har linket, kan få adgang til dokumentet uden at skulle logge ind.

6. Når linket er kopieret, kan du nu bruge det til at integrere dokumentet i Q-Play.

7. I din Q-Play platform skal du navigere til appen for Google Docs, hvor du vil integrere dit dokument.

8. Brug det link, du lige har kopieret, og indsæt det i den angivne felt i Google Docs-appen i Q-Play.

9. Dette sikrer, at dit dokument vises i fuldskærm og er let at læse for alle.

10. Når alt er korrekt indstillet, tryk på “Publish” for at gøre dit dokument synligt på Q-Play.

Ofte Stillede Spørgsmål

Problem: Er det muligt at vise et redigerbart Google Docs-dokument?
LøsningNej, dokumentet vil blive vist i visningstilstand, så det kan ses, men ikke redigeres via Q-Play.

Problem: Kan ikke finde “Del med andre”?
Løsning: Sørg for, at du har redigeringsadgang til dokumentet, og at det er gemt i din Google Drive.

Problem: Linket fungerer ikke i Q-Play?
Løsning: Tjek, om du har valgt den rigtige delingsindstilling, så alle med linket kan få adgang.