Sådan bruger du Touch App i Q-Play: Interaktiv opsætningsguide

Sådan bruger man touch app i Q-Play



Introduktion

Touch Appen i Q-Play gør det muligt at skabe interaktive oplevelser på din skærm, hvor brugerne kan navigere ved at trykke på specifikke områder. Du kan nemt opsætte touch-punkter, der skifter til forskellige slides, når der trykkes på skærmen. Denne guide vil lede dig igennem de nødvendige trin for at opsætte og teste din touch-app korrekt, så du kan tilbyde en problemfri interaktiv oplevelse.

Trin for trin guide


1. Start med at åbne Q-Play på din enhed, og find “Touch Appen” i app-biblioteket. Vælg appen for at begynde opsætningen.


2. Når appen er åben, skal du placere touch-området på den del af skærmen, hvor du vil have, at brugerne skal kunne interagere. Når du har placeret touch-området, tryk på “Add Slide” for at fortsætte.


3. Herefter skal du vælge, hvilket slide der skal vises, når brugeren trykker på touch-området. Dette giver dig mulighed for at kontrollere, hvad der sker, når touch-området aktiveres.


4. For at sikre, at alt fungerer som det skal, tryk på “Preview” for at teste din opsætning. Dette giver dig mulighed for at prøve interaktionen, før du udgiver den.


5. Når du tester, tryk på det sted, hvor du har placeret touch-området, og se, hvordan skærmen reagerer.


6. Når du trykker på touch-området, vil skærmen skifte til det valgte slide. Hvis alt fungerer som ønsket, kan du trykke på “Publish” for at udgive dit interaktive design.


Ofte Stillede Spørgsmål

Problem: Touch-området reagerer ikke på berøring.
Løsning: Tjek, at du har placeret touch-området korrekt, og at du har valgt det rigtige slide i opsætningen. Prøv også at teste funktionen igen ved at bruge “Preview.”

Problem: Skærmen skifter ikke til det ønskede slide.
Løsning: Gennemgå dine indstillinger for at sikre, at det korrekte slide er valgt. Hvis problemet fortsætter, kan du prøve at fjerne touch-området og tilføje det igen.

Problem: Touch-funktionen virker i Preview, men ikke når den er publiceret.
Løsning: Kontroller, om alle ændringer er korrekt publiceret. Sørg også for, at din enhed har en stabil internetforbindelse, da dette kan påvirke publiceringen.
    • Related Articles

    • Sådan bruger man Zenbi app i Q-Play

      Introduktion Velkommen til installationsguiden for Zenbi-appen. Denne trin-for-trin vejledning hjælper dig med hurtigt og nemt at opsætte Zenbi, uanset om du er nybegynder eller erfaren bruger af Q-Play. Følg guiden nøje for at sikre en problemfri ...
    • Sådan bruger man Kanpla app i Q-Play

      Introduktion Velkommen til installationsguiden for Kanpla-appen. Denne trin-for-trin vejledning hjælper dig med hurtigt og nemt at opsætte Kanpla, uanset om du er nybegynder eller erfaren bruger af Q-Play. Følg guiden nøje for at sikre en problemfri ...
    • Sådan bruger man Q-Cal app i Q-Play

      Introduktion Q-Cal appen i Q-Play gør det muligt at vise din kalenderinformation direkte på dine skærme. Uanset om du vil vise mødeplaner, begivenheder eller opdateringer fra din kalender, giver Q-Cal en nem og hurtig måde at dele denne information ...
    • Sådan bruger man UR app i Q-Play

      Introduktion UR Appen i Q-Play giver dig mulighed for at vise et ur på din skærm med forskellige tilpasningsmuligheder. Du kan vælge at vise tiden med eller uden sekunder samt justere tiden i forhold til din aktuelle tidszone. Denne guide vil ...
    • Sådan bruger man video app i Q-Play

      Introduktion Video Appen i Q-Play giver dig mulighed for at tilføje og afspille videoer direkte på dine skærme. Dette er en effektiv måde at formidle budskaber på, fremvise produkter eller dele visuelt engagerende indhold med dine seere. Denne guide ...