Sådan bruger du Video-appen i Q-Play: Komplet opsætningsguide

Sådan bruger man video app i Q-Play



Introduktion

Video Appen i Q-Play giver dig mulighed for at tilføje og afspille videoer direkte på dine skærme. Dette er en effektiv måde at formidle budskaber på, fremvise produkter eller dele visuelt engagerende indhold med dine seere. Denne guide vil hjælpe dig med at tilføje en video fra mediebiblioteket, sikre korrekt afspilning og publicere det færdige design på dine skærme.

Trin-for-Trin Guide

1. Start med at åbne Q-Play på din enhed og find “Video Appen” i app-biblioteket. Klik på appen for at begynde opsætningen.


2. Når appen er åbnet, klik på “Browse Media Library” for at få adgang til dit mediebibliotek. Her finder du de videoer, du allerede har uploadet, eller du kan uploade nye.


3. Find den video, du gerne vil vise på skærmen, og klik på den. Derefter skal du trykke på “Add Media” for at indsætte videoen i dit design.


4. For at sikre, at hele videoen vises korrekt, skal du ændre Playback indstillingen til “Change slide at video end”. Dette sikrer, at skærmen først skifter videre, når videoen er færdigafspillet.


5. Når du er tilfreds med opsætningen og videoen er indsat korrekt, tryk på “Publish” for at gøre dit design og videoen synlig på dine skærme.


Ofte Stillede Spørgsmål

Problem: Videoen afspilles ikke i sin helhed.
Løsning: Sørg for, at du har indstillet afspilningen til “Change slide at video end”. Hvis skærmen skifter for tidligt, skal du tjekke, om denne indstilling er blevet gemt korrekt.

Problem: Jeg kan ikke finde videoen i mediebiblioteket?
Løsning: Tjek, om videoen er korrekt uploadet til mediebiblioteket. Hvis den ikke er der, kan du uploade videoen igen eller genindlæse siden for at opdatere biblioteket.

Problem: Designet vises ikke på skærmen efter publicering.
Løsning: Kontroller, om ændringerne er blevet korrekt publiceret, og at enheden er forbundet til internettet. Prøv at genstarte enheden, hvis problemet fortsætter.

Problem: Videoen hakker under afspilning?
Løsning: Hvis videoen hakker, kan det skyldes, at filen er for stor eller ikke er komprimeret korrekt. Vi anbefaler at komprimere videoen for at sikre en jævn afspilning. Følg denne guide for at se vores anbefalinger til videokomprimering: Generel Video Guide.
    • Related Articles

    • Sådan bruger man Zenbi app i Q-Play

      Introduktion Velkommen til installationsguiden for Zenbi-appen. Denne trin-for-trin vejledning hjælper dig med hurtigt og nemt at opsætte Zenbi, uanset om du er nybegynder eller erfaren bruger af Q-Play. Følg guiden nøje for at sikre en problemfri ...
    • Sådan bruger man Kanpla app i Q-Play

      Introduktion Velkommen til installationsguiden for Kanpla-appen. Denne trin-for-trin vejledning hjælper dig med hurtigt og nemt at opsætte Kanpla, uanset om du er nybegynder eller erfaren bruger af Q-Play. Følg guiden nøje for at sikre en problemfri ...
    • Sådan bruger man Q-Cal app i Q-Play

      Introduktion Q-Cal appen i Q-Play gør det muligt at vise din kalenderinformation direkte på dine skærme. Uanset om du vil vise mødeplaner, begivenheder eller opdateringer fra din kalender, giver Q-Cal en nem og hurtig måde at dele denne information ...
    • Sådan bruger man UR app i Q-Play

      Introduktion UR Appen i Q-Play giver dig mulighed for at vise et ur på din skærm med forskellige tilpasningsmuligheder. Du kan vælge at vise tiden med eller uden sekunder samt justere tiden i forhold til din aktuelle tidszone. Denne guide vil ...
    • Sådan bruger man touch app i Q-Play

      Introduktion Touch Appen i Q-Play gør det muligt at skabe interaktive oplevelser på din skærm, hvor brugerne kan navigere ved at trykke på specifikke områder. Du kan nemt opsætte touch-punkter, der skifter til forskellige slides, når der trykkes på ...