Problemfri informationsdeling med Word App: Velkendt og tilgængelig

Sådan bruger man Word Appen

Word app'en er en god løsning til at dele information i en format de fleste kender.

1. Man kan finde Word app'en i app menuen under Indkøbsvognen

2. Klik på Word app'en for at tilføje et Word element i det valgte spot.

3. Vælg Word elementet for at åbne app indstillinger i højre side. Man kan tilføje sit Word dokument ved at klikke på ikonet udfor "Vælg Word dokument". Eller ved at dobbeltklikke på Word elementet.

4. Vælg de sider som man ønsker at vise ved at klikke på dem. Sider markerede med grøn vil blive vist på det valgte spot. Sider markerede i grå vil ikke blive vist.
Klik på Luk for at tilføje de valgte sider.

5. Gem og send ændringerne til den valgte player ved at trykke på Udgiv i toppen af siden.
Man kan altid se hvordan ens serie og ændringer ser ud, før at man udgiver dem ved at klikke på knappen Preview ved siden af udgiv.