Guide: Sådan Bruger du Zenbi App i Q-Play – Komplet Opsætning

Sådan bruger man Zenbi app i Q-Play

Introduktion

Velkommen til installationsguiden for Zenbi-appen. Denne trin-for-trin vejledning hjælper dig med hurtigt og nemt at opsætte Zenbi, uanset om du er nybegynder eller erfaren bruger af Q-Play. Følg guiden nøje for at sikre en problemfri installation, så du kan få det fulde udbytte af Zenbis funktioner.

Trin-for-Trin Guide

1. Gå ind på det specifikke design eller den skabelon i Q-Play, hvor du ønsker at tilføje Zenbi-appen.

2. Find og tryk på Zenbi-appen i app-oversigten eller værktøjsmenuen. Dette vil åbne konfigurationsvinduet for Zenbi.
as

3. Når du bliver bedt om det, indtast din unikke Zenbi-kode i det relevante felt. Zenbi-koden er nødvendig for at aktivere appen i dit design og sikre, at du har de korrekte rettigheder.
fd

Bemærk: For at få din personlige Zenbi-kode skal du kontakte Zenbi direkte. De vil udstede koden, som er unik for dig og dit projekt.