Dynamisk Digital Skiltning med Video App: Forstærk Engagement med .mp4 Videoer

Sådan bruger man Video Appen

Med Video appen kan man tilføje videoer i .mp4 format til sin Digitale Signage. NordicScreen anbefaler at videofiler holdes så små som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten, dog max 200mb for det bedste resultat.

Man finder video appen i app menuen under Indkøbsvognen

Klik på video appen for at tilføje den til det valgte spot.

Vælg video elementet for at se app indstillinger i højre side. Her kan man uploade videoer.

Et vindue med ens mediebiblotek åbne. Her kan man tilføje en video fra computeren ved at klikke på Tilføj Medie.

Man kan også vælge mellem de allerede tilføjede videoer fra mediebibloteket. Klik derefter på Indsæt i toppen af siden, eller dobbelt klik på den ønskede video for at indsætte den.

Videoen er nu blevet tilføjet. Man kan hurtigt tilpasse videoen til fuldskærm ved at klikke på knappen Hurtig tilpasning.

Hvis man har flere spots i serien og vil have at hele videoen skal afspilles inden at der skiftes til næste spot, så kan man vælge at der først skiftes efter videoen er færdig i menuen til højre.