Sådan downloader du Q-Cal til PC.

Her er en trin-for-trin guide til at downloade og installere Q-Cal software til din PC.

1. Log ind på din Q-Cal konto.

2. Klik på Skærme i topmenuen.

3. Vælg Meeting Room Display Møderumsskærme fra dropdown-menuen.

4. På siden for møderumsskærme, klik på knappen Download til Android.

5. I pop-up vinduet "Android APK arkiv", vælg den nyeste version af Q-Cal Booking ved at klikke på linket under Filnavn.

6. Når filen er downloadet, gem den på et let tilgængeligt sted på din PC også flyt filen over til en USB.

Når dette er gjort er du klar til at sætte jeres nye mødrumsskærm.