NordicScreen Q-Cal Q-Park Parkeringsintegration: Opsætningsguide til Effektive Check-In-løsninger

Sådan integrerer du med Q-Park til Q-Cal

Denne guide viser trin for trin, hvordan man opsætter en Q-Park parkeringsintegration i Q-Cal.
For at kunne gennemføre denne guide, så skal man være administrator i Q-Cal og kende områdekoden til Q-Park.

1. Log ind på Q-Cal.

2. Klik på dit navn oppe i højre hjørne.

3. Klik på Admin og vælg derefter Parkeringsintegrationer.

4. Klik på "+" ude i højre side.

5. Vælg Q-Park some parkeringsudbyder og udfyld de andre felter.

6. Når alt er udfyldt, klik på Gem.

7. Klik på OK i det vindue der popper op.

8. Q-Park skal nu godkende konfigurationen. Man skal selv tage kontakt til dem.
     Efter at konfigurationen er godkendt af Q-Park, så kan man validére konfigurationen.

Din Q-Park parkeringsintegration er nu sat op, og kan bruges på din Check-In løsning.