Sådan installere du Q-Cal på ProDVX

Før du begynder

Før du begynder installationen af dit møderumsskærm, skal du gøre følgende:

1. Tilslut enheden til dit netværk.
2. Ændre tidsindstillingerne.
  1. Slå automatisk dato og tid fra.
  2. Slå Automatic time zone fra.
  3. Indstil dato og tid.
  4. Indstil tidszonen.
  5. Slå Automatisk dato & tid til igen.

3Log ind på din Q-Cal konto. Når du er logget ind, naviger til Skærme > Møderumsskærme. Her finder du muligheden for at downloade den seneste Android-version af Q-Cal Booking-appen. Klik på "Download til Android". Download appen og gem den på et USB-stik forberedt til installation på din ProDVX skærm.

Installering af Q-Cal appen.

1. Gå til Settings
  2. Vælg Display Sleep og vælg herefter 15. sec. (Skærmen tændes og slukkes via appen. Alle indstillinger kan foretages fra App.Q-Cal.net).
  3. Gå nu tilbage til alle apps.
  4. Indsæt USB i enheden.
  5. Åben APK installer app.
  6. Klik på "OK" i dialogboksen med teksten "You need to grant access to READ_EXTERNAL_STORAGE, WRITE_EXTERNAL_STORAGE". Derefter klikker du på "Allow" i den næste dialogboks.
  7. Klik på "Install". Vælg nu "USB Memory".
  8. I venstre side, vælg den downloaded fil.
  9. Klik på Install og derefter vælg "Open''
  10. Når Q-Cal startes, så vil et vindue poppe op, her skal man vælge "Yes Please".
  11. Klik nu på Home app og vælg her Q-Cal booking som home app.
  12. Genstart enheden ved at afbryde strømmen til den

Enheden vil nu vise en kode på skærmen. Denne bruges til at forbinde skærmen til App.Q-Cal.net.