Skab problemfri indtjekningsoplevelser med gæsteregistrering ved hjælp af NordicScreen Q-Cal: Trin-for-trin guide

Sådan opretter man en Check-In visning med Gæste Registrering.

Denne guide viser trin for trin, hvordan man opretter et Check-In design med gæste registrering, til sin løsning.

1. Første trin er at logge ind på Q-Cal.

2. Her skal man klikke på Design.

3. Her kan man vælge hvad man vil lave et design til. Vælg Check-In.

4. Vælg det design der hedder Check-In w/Guest Registration v2.0.

5. Navngiv dit design efter eget valg.

6. Tilpas designets farver og mere, under Design i høre side.

7. Klik nu på Egenskaber.

8. Herunder kan du ændre designets egenskaber. Altså ting som firmaets navn og om der skal benyttes gæsteliste.

9. Når man er færdig med at ændre i design og egenskaber, så skal man klikke på Næste nede i venstre hjørne,

10. Dit design er nu oprettet.
      Der skal nu laves en visning til dette desging. Det gør man ved at klikke på Tilføj Visning.

11. Vælg Alle kalendere under Kilde.

12. Klik på Næste nede i venstre hjørne.

13. Nu er både design og visning oprettet.
      Klik på Luk.

14. Klik på Skærme og vælg Check-In.

15. Her kan du se alle de Check-In visninger der er blevet oprettet under din konto.
       Klik på Preview for at se hvordan designet ser ud inden du ligger det på en player.
       Q-Play koden skal ligges ind i booking appen inde i Q-Play. Se hvordan her.