Sådan laver du en Picasso forplejning integration

Til oprettelse af Picasso integration (forplejning), sørg for følgende:

1. Opret en lokation med de nødvendige variabler, og én enkelt ressource.
  2. Opret klientgruppe, som kommer til at indeholde klienterne i integrationen
  3. Opret selve integrationen.
  4. Send mail med oplysningerne

Opret en lokation og ressource med de nødvendige variabler

På forsiden opret en ny lokation (1) og indtast f.eks. Forplejning

Herefter opret en enkelt ressource Alle lige under lokationen Forplejning.

Herefter skal jeg redigere integrationen, for at sikre at nogle variabler også er oprettet. Tryk på tandhjulet (Se nedenfor) for at redigere lokationen.

Under redigering af lokationen, vælg Modul variabler og tryk Tilføj

1. Variablen Antal skal oprettes (Navn: Pieces, Type: Hel-tals felt)

2. Variablen Pris per gæst/enhed oprettes (Navn: ManualPrice, Type: Tekstfelt)

3. Variablen Pris i alt oprettes (Navn: ManualTotalPrice, Type: Tekstfelt)

4. Variablen Serveringssted oprettes (Navn: PlaceText, Type: Tekstfelt)

5. Tryk Gem & Luk

Opret klientgruppe Forplejning

Gå ind på menuen Klienter og opret en ny gruppe (hvis ikke den findes)

Indtast navnet på gruppen, f.eks. Forplejning.

Og tryk Gem & Luk

Opret Picasso-integrationen

I Basis konfiguration gives et navn, f.eks. Forplejning import og du kan nu vælge lokationen Forplejning fra tidligere. Sørg for også at vælge klientgruppen fra punkt 2. Vælg Log data til filer for senere at kunne observere de data, som faktisk er blevet sendt af Picasso.

Herefter skal FTP konfigurationen sættes op. Under Modul-indstillinger sættes følgende op. Knappen til at kopiere, virker først når opsætningen er gemt. Derefter vil du kunne kopiere FTP indstillingerne (ved at klikke på kopieringsknappen) og indsætte dette i en mail til Picasso.
  1. Lås til kalender skal sættes til Alle
  2. Filtype sættes til XML fil.

På det følgende faneblad Felt-tildelinger, sørg for at de er fyldt ud som nedenfor:

På avanceret fanebladet, sættes
  1. Standard varighed = En Time
  2. Fiks Windows 1252 Codepage fejl = Aktiveret

Herefter tryk på Gem og derefter klik på Aktivér Modul

Tilbage på fanebladet Modul indstillinger kan du nu kopiere FTP indstillingerne, som nedenfor

Dette resulterer i en tekst som nedenfor (Username/Password er kun eksempler). Skriv eventuelt også Til Picasso: FTP is using Explicit SSL and supporting PASV mode.

Host: ftpsync.q-cal.net

Username: anNR89Qu

Password: yquUAE992wgAysz$

Dette kan herefter kopieres ind i en mail og sendes til Picasso.