Hurtig løsning: Sådan gendanner du internetforbindelsen på Windows Player - Trin-for-trin guide

Sådan tilslutter man en Windows Player til Wi-Fi

Denne guider viser hvordan man gendanner sin internetforbindelse på en Windows Player.

NB: Denne guide er lavet til Windows 10.

1. Tryk på F4 tasten på tastaturet. Dette vil lukke Q-Play ned på Windows Playeren.

2. Klik herefter på Globus Ikonet nede i højre hjørne.

3. Hvis der er aktive Wi-Fi netværk tilgængelige, så vil de blive vist her.

4. Klik på det ønsket netværk.

5. Kryds boksen af ved siden af "Opret Forbindelse Automatisk".

6. Klik på "Opret Forbindelse"

7. Indtast koden til netværket og klik på Fortsæt. (Hvis koden er korrekt, så vil der blive vist et Wi-Fi ikon, og playeren er nu online)

8. Tryk nu på Windows Tasten på tastaturet, eller naviger ned til Windows Ikonet nede i venstre hjørne. Derefter skriv "Q-Play" i søge boksen ok tryk på Enter Tasten.

9. Q-Play vil nu køre på Windows Playeren igen.