Guide til Installation af Zoho Assist til Fjernsupport: Sikker og Effektiv

Guide til Installation af Zoho Assist til Fjernsupport

For at sikre en smidig og effektiv supportoplevelse har vi udarbejdet en nem guide til installation af Zoho Assist, som giver vores supportteam mulighed for at levere fjernsupport til din Q-Play løsning. Følg venligst trinene nedenfor nøje for at installere Zoho Assist og give vores teknikere midlertidig adgang til at løse eventuelle problemer.

Bemærk: Følg nedenstående trin nøje for at installere Zoho Assist og give fjernsupport til din Q-Play løsning.

1. Åbn din browser fra playeren:
      * Find og åbn din internetbrowser på Q-Play playeren.

2. Indtast følgende webadresse i søgefeltet:
      * Skriv "nordicscreen.com/remoteplayer" i søgefeltet og tryk på Enter.
Microsoft Edge søgebar markeret med rød, og udfyldt med link

3. Download Zoho Assist:
      * På websiden, tryk på "Download" for at begynde downloadprocessen.
Download knap markeret med rød

4. Acceptér installationsmeddelelsen:
      4.A. Når downloaden er fuldført, skal du åbne den downloadede fil. Acceptér meddelelsen: "I'm aware of the consequences and agree to install Zoho Assist - Unattended Access Agent."
      4.B. Tryk på "Next" for at fortsætte.
Boks hvor man er enig i at man er opmærksom på konsekvenserne krydset af. Install knap markeret med rød

5. Acceptér licensaftalen:
      5.A Acceptér licensaftalen ved at markere "I accept the terms of license agreement."
      5.B. Tryk på "Install" for at starte installationsprocessen.
Terms of License agreement accepteret og markeret med rød. Install knap markeret med rød

6. Afslut installationsprocessen:
      * Vent på, at installationsprocessen fuldføres. Når det er færdigt, har du nu installeret Zoho Assist.

Bemærk:
For at sikre din optimale supportoplevelse beder vi dig kun følge denne procedure, når vores supportteam anmoder dig om det. Vi ønsker at forsikre dig om, at din sikkerhed er vores højeste prioritet. Ved at følge disse trin giver du os midlertidig adgang, så vi kan levere den bedst mulige hjælp til din Q-Play løsning.