Forbedr Netværkssikkerhed: Q-Play Player- og Editor-protokoller Forklaret

Sikkerhed og Protokoller for Q-Play Systemer

Player Konfiguration

1. Netværksforbindelse:

1. Tilslut Players direkte til virksomhedens interne netværk uden behov for at åbne firewalls, hverken indadgående eller udadgående.

2. SSL Sikkerhed:

1. Sikre en krypteret forbindelse ved kun at tillade Players at oprette forbindelse til Q-Play's skyservere gennem SSL (port 443).

Anbefalinger for Større Virksomheder

Isoleret Netværk:

1. For komplekse netværksstrukturer, overvej at placere Players på et dedikeret VLAN for at sikre isolation fra virksomhedens primære netværksenheder.

Firewall Konfiguration

Essentielle Porte og Adresser:

1. For finjusterede firewall-indstillinger, sikre åbning for:
    1. DNS-opslag: Port 53 (UDP/TCP)
    2. HTTPS-forbindelser: Port 443 (TCP)

Kommunikation med Nordicscreen Servere

Q-Play V1 Server IP-adresser:

1. 1.playerapi.q-play.net - IP: 116.203.16.33
  2. 2.playerapi.q-play.net - IP: 78.47.204.28
  3. 3.playerapi.q-play.net - IP: 78.47.50.80
  4. 4.playerapi.q-play.net - IP: 116.203.120.93
  5. app.tdplay.dk - IP: 195.201.28.125
  6. storage3.q-play.net - IP: 195.201.31.193
  7. wc.q-play.net - IP: 159.69.0.117

Q-Play V2 Server IP-adresser:

1. app.q-play.io - IP: 168.119.103.246
  2. 98.playerapi.q-play.net - IP: 168.119.53.145
  3. Q-Play-Web-Capture - IP: 167.235.239.183

Adgang til Eksterne Kilder:

1. Sørg for adgang til eksterne ressourcer såsom nyhedsfeeds, YouTube, og andre indholdskilder.

Editor Sikkerhed

Sikret Forbindelse:

1. Al kommunikation mellem bruger og Q-Play Editor sker over en krypteret HTTPS/SSL forbindelse (port 443).

Åbne Porte for Indhold:

1. Åbning af HTTP port 80 kan være nødvendig for at tilgå RSS-feeds og nyheder fra udenlandske hjemmesider.