Nem opsætningsguide til IOT DIN Relay 1 Phase med WIFI

Guide til Opsætning af IOT DIN Relay 1 Phase med WIFI

Denne guide vil hjælpe dig med sikkert og effektivt at oprette forbindelse til din IOT DIN Relay 1 Phase via WIFI. Følg disse trin nøje for at sikre en vellykket opsætning.

Anbefalet Netværksforbindelse:

Det er stærkt anbefalet at benytte en LAN-netværksforbindelse for optimal ydeevne og stabilitet. Hvis du vælger at bruge LAN, er det ikke nødvendigt at følge denne WIFI-opsætningsguide.

Krav:
  1. En computer med WIFI-adgang er nødvendig for opsætningen.
  2. Sørg for, at IOT DIN Relay 1 Phase er forsvarligt monteret og utilgængelig for uvedkommende. Ved usikkerhed, kontakt venligst en professionel elektriker.
  3. Kun en kvalificeret elektriker bør installere enheden.

Gå direkte til monteringsvejledning som findes her:

Pakkens indehold:
  1. 1 stk. IOT DIN Relay 1 Phase.

Opsætningstrin

Trin 1: Tilslutning til Strøm

1. Udpak IOT DIN Relay 1 Phase.

2. Tilslut enheden til en strømkilde i overensstemmelse med diagrammet på siden af enheden.
      2.1. Enheden skal være tilsluttet strøm for at fortsætte med opsætningen.

3. Til opsætning skal nedenstående information bruges, disse informationer fremgår af label på enheden og på pakken:
DeviceID:
SN:

Trin 2: Forbind til Enhedens WIFI

1. Placer computeren i nærheden af den tændte IOT DIN Relay 1 Phase.

2. Åben WIFI-indstillingerne på din computer.
      2.1 Forbind til WIFI-netværket ShellyPlusPlugS-"DeviceID" (DeviceID findes på enheden og på pakken).
            2.2.1 WIFI-nøgle: Slutningen af SN-nummeret på din enhed.
            2.2.2 Note: Hver enhed har sit unikke netværk. Kontroller, at DeviceID stemmer overens med enheden, du ønsker at opsætte.

Trin 3: Adgang til Enhedens Konfigurationsside

1. Åbn en webbrowser og indtast 192.168.33.1 i adresselinjen.
2. En konfigurationsside bør nu blive vist.
      2.1. Fejlfinding: Hvis siden ikke vises, sikr dig, at din computer er forbundet til det korrekte WIFI-netværk. Det kan være nødvendigt at "glemme" andre netværk.

Trin 4: WIFI-Indstillinger

1. Gå til "Settings" og derefter "WIFI"
      1.1. Advarsel: Undgå at ændre andre indstillinger end WIFI for at forhindre funktionsfejl.

Trin 5: Vælg Netværk og Gem Indstillinger

1. Vælg det WIFI-netværk, du ønsker at forbinde enheden til.
2. Indtast WIFI-nøglen og tryk på Save Settings.
      2.1. Vigtigt: Sørg for, at netværket er tilgængeligt på enhedens fysiske placering.

3. Når forbindelsen er etableret, vil netværksnavnet blive vist ved "Connected At:".

Afsluttende Bemærkninger

1. Ændr kun WIFI-indstillingerne for at undgå afbrydelse fra NordicScreen-systemet og mulig ekstrabetaling.
  1. Beskyt enhedsinformationer, da disse giver adgang til din enhed.