Optimer Kundeservice: Brug Dit Q-Play Aftalenummer til Hurtig Support

Hvor finder man sit Aftalenummer

For at sikre den bedste kundeservice bruger vi et aftalenummer som den nemmeste og mest nøjagtige reference til din Q-Play konto.

Vi anbefaler, at aftalenummeret bruges som den primære reference, når du kommunikerer med vores support.

Q-Play

Du finder dit Aftalenummer under hovedmenuen i nederste venstre hjørne over supportknappen. Dit aftalenummer er fremhævet med fed tekst.

Q-Cal

Du finder dit Aftalenummer i nederste venstre hjørne under supportknappen. Dit aftalenummer er fremhævet med fed tekst.