Problemfri Oprettelse af Brugere i Q-Play: En Trin-for-Trin Guide til Adgangsstyring

Sådan opretter man en bruger i Q-Play

Denne guide beskriver hvordan man opretter en bruger i Q-Play

At oprette en ny bruger kan for eksempel blive brugt til at give en person adgang til at oprette serier og styre infoskærme for firmaet.

1. Åben https://app.q-play.net/ i din browser og log ind.

2. Klik på Bruger Menu i venstre hjørne, og vælg Kontoindstillinger

3. Klik Bruger fanen, og derefter klik på Ny Bruger

4. Indtast bruger information, såsom navn og E-mail.
    Rolle. Under dette punkt kan du vælge hvilken rolle brugeren skal have i Q-Play.
    Admin. Hvis valgt, så har brugeren adgang til hele Q-Play systemet, inklusiv brugerstyring, medmindre andet er defineret i adgangsrettigheder.
    Grupper. Hvis der er blevet oprettet grupper, så kan man tilføje brugeren til en eller flere. Grupperne  kontrollere brugerens adgangsrettigheder.
    Ellers kan rettigheder defineres yderligere under Adgangsrettigheder.

Når du er færdig, tryk på Opret Bruger.

VIGTIGT!
Nye bruger skal trykke Glemt Adgangskode, første gang de logger på via login siden. Derefter indtast email og tryk på Nulstil Adgangskode.
Brugeren modtager derefter en mail med adgangskode nulstilling.
(Husk at kigge i spam hvis du ikke modtager en mail.)